Електронен улов на плъх - интересна технология

Електронен капан за плъхове изглежда просто глупаво. Като индивид обикновено харесвам неща, които включват огромно ниво на напрежение, което прави цифровия капан за плъхове изключително интригуваща концепция. Единственият въпрос е дали функционира? Наистина ли е разумно като средство за елиминиране на вредители. Всъщност нарекох електронния капан за плъхове електрически стол за гризачи, както и открих някои интересни истини за тези малки джаджи, които мисля, че ще намерите интригуващи. Наслади се!

Напоследък моите майки и татковци всъщност имаха много проблеми с плъхове, както и с мишки. С големите дървета от авокадо, както и с палуба, където могат да живеят компютърни мишки, плъхове, както и други паразити, видяхме голяма популация от плъхове да се движат точно в района. Като цяло те са използвали отровно вещество за плъхове като средство за премахване на паразитите, но това всъщност не е най-ефективната алтернатива за много жилища, тъй като отровното вещество за плъхове може допълнително да убие, а също и да нарани домашни животни. Това е причината да изучавам голямо разнообразие от различни опции, едната е електронният капан за плъхове.

Електронният капан за плъхове доставя смъртоносни 8500 волта електрическа мощност, което е повече от достатъчна способност за убиване на огромни плъхове, както и мишки, както и за предлагане на приятен удар на всяко живо същество. Надявам се, че не е опасно за хората:-RRB- Шегувам се, не е. Като млад бях очарован от странните сини светлини, които убиваха комари и различни други вредители във въздуха около сградите. Дигиталните капани за плъхове са също толкова модерни, както и определено имам нетърпение да видя такъв в действие.

Хората ще опитат различни техники за премахване на вредители. Имам предвид, че когато бях по-млад, моите майки и татковци имаха сред онези пластмасови предмети на покрива ни, които изглеждаше изобщо не работещи с плъхове, но определено разтревожиха моето домашно куче. Цифровият улов на плъхове изглежда е най-голямото, макар и фанатично, начинание към днешна дата за контрол на вредителите. 8500 волта! шегуваш ли се с мен? Абсолютно ми изглежда малко като прекомерно, но аз не съм специалист?

За повече информация и факти за плъхове, кликнете върху тази връзка.

Електронният улов на плъх получава захранването си от батерия, въпреки че вариант със слънчево захранване би бил много по-страхотен, макар че не съм сигурен, че слънчевата светлина със сигурност ще бъде осъществим ресурс за 8500 волта ударна мощност:-RRB- Разгледах все още изглежда не са в състояние да намерят такъв за слънчева енергия.

По някаква причина все още не съм имал способността да идентифицирам, изглежда, че градските райони започват да виждат по-голямо заразяване с гризачи, отколкото преди. Като компания за озеленяване отстрани, аз непрекъснато откривам тревни площи, които са опустошени от зайци, плъхове, както и мишки, в допълнение към няколко други вредители. Въпреки че не съм имал възможността да намеря източника на този текущ проблем, много хора откриват своите възможности за контрол на грешки. Предполагам, че сред големите елементи с сегашното заразяване е, че живея на място, което е имало няколко текущи пожара. Външните хълмове са разрушени, за което се уверявам, че е елемент, който прокарва голяма част от животинската популация направо в градски места. Каквато и да е променливата, те няма да бъдат щастливи, когато по невнимание влязат в електронен улов на плъхове, както и открият 8500 волта мощност, въведена чрез стоманена плоча в пода. Човече, радвам се, че не съм плъх.

Comments

Popular posts from this blog

Решенията за превоз на превозни средства могат да ви спестят пари